Aktivt Konnerud

Kursbeskrivelse

Aktivt Konnerud vil i 2019 tilby en rekke spennende kurs, og fra uke 2 i januar starter vi opp med elleve 20-ukers kurs. Kursene strekker seg frem mot sommeren og følger skoleruta når det kommer til feriedager.

KIL eSport

Konnerud Idrettslag inviterer Konnerud-ungdommen til å bli med på KIL eSport! Dette blir et unikt eSport tilbud for gaming interesserte ungdommer, som ønsker å bli en del av vårt eSport miljø. På KIL eSport har vi glede, mestring og tilhørighet som kjerneverdier, og vi ønsker å skape et kult gaming miljø på Konnerud sammen med ungdommene.

Bursdagsfeiring på Aktivt Konnerud

Nå kan barnet ditt feire bursdagen sin, sammen med vennene sine, på Aktivt Konnerud. I flotte aktivitetslokaler blir bursdagen en kjempefest for store og små, med egen BarneGøy instruktør som skaper god aktivitet. Bursdager arrangeres på lørdager mellom 11:30-14:00 og 14:30-17:00.

Aktivt Konnerud – Instruktører

Konnerud IL søker engasjerte, kreative og dyktige instruktører til vårt nye spennende AKTIVT KONNERUD prosjekt. Er du utdannet, tatt kurs eller har erfaring som personlig trener, gruppetreningsinstruktør, danseinstruktør, trener eller aktivitetsleder?

Aktivt Konnerud – Et aktivitetssenter for alle!

Lørdag 8. september inviterer Konnerud IL til storslagen åpning og Grand Opening av Aktivt Konnerud, men du lurer kanskje på hva Aktivt Konnerud egentlig er?