Aktivt Konnerud 2019

Aktivt Konnerud vil gjennom året tilby mange høykvalitets-kurs, og allerede 7. januar starter vi opp med de første kursene. Meld deg på et kurs her: Påmelding

Les alt om neste års godbiter her:

Yoga Vinyasa og Yin – Onsdager kl. 18:00-19:45

I Vinyasa yoga flyter vi fra øvelse til øvelse i et behagelig tempo. Vi knytter pusten til bevegelsene og jobber med tilstedeværelse i egen kropp. I Vinyasa yoga jobber vi med kroppens yang vev, og du kan oppleve å bli varm og kanskje svette mens du styrker kroppens muskler. I Yin yoga jobber vi med kroppens Yin vev -og du vil oppleve at vi ligger i flere minutter i hver øvelse. Vi styrker bindevevet, jobber med tilstedeværelse i egen kropp og pusten er din støttespiller. Det vil være innslag av avspenning, pusteøvelser og meditasjon.

Instruktør: Monica
12 uker fra uke 2-uke 14 – 1500 kr

Soma Move – Mandager kl. 19:00-19:45

En time som fokuserer på kropp, sjel og sinn gjennom enkle og effektive øvelser fra ulike disipliner, både vestlige og østlige. Her lærer vi å bruke kroppen som en helhet for å bli sterk, smidig og skadefri. Bevegelsene utføres på gulvet og kan virke som en blanding av yoga, gymnastikk, funksjonell trening og kampsport. Man får bedre kondisjon, styrke, eksplosivitet, stabilitet, bevegelighet og koordinasjon.

Instruktør: Ida Camilla
8 uker fra uke 7-uke 15 – 1000 kr

DanceMix for voksne – Torsdager kl. 19:30-20:30

Her blir det mye fokus på rytme og morsomme korte danser for å få gode teknikker og så det blir enklere å lære seg en koreografi til slutt. God trening og morro med dans!

Instruktør: Marietta
20 uker fra uke 2-uke 23 – 2000 kr

HIIT & LIIT – Mandager kl. 20:00-21:00

En kontrastfylt treningsøkt med 30 minuttet høy intensitet først, også avsluttes økta med 30 minutter med LIIT eller yoga. Dette er en effektiv time som er godt for både kropp og sjel.

Instruktør: Ida Camilla
15 uker fra uke 7-uke 23 – 1500 kr

Styrketrening – Onsdager kl. 20:00-21:00

En styrketrening det lukter svidd av. Her kommer det til å smelle ordentlig og si BOM! Her blir det mye energi og god stemning fra start til slutt. Høyt fokus på gleden ved å trene styrketrening, i en gruppe som skaper tilhørighet og masse mestringsfølelse.

Instruktør: Ida Camilla
15 uker fra uke 7-uke 23 – 1500 kr

Helseboksing – Tirsdager kl. 18:00-19:00

Et kurs for de som ønsker en annerledes treningstime! Boksing har blitt kjent som super treningsform for blant annet de med Parkinson diagnosen, men kan passe bra for absolutt alle som har lyst å prøve en morsom treningsform som har gode helsegevinster. Vi jobber med boksing, men dette er ikke-kontakt, så ingen slag mot hverandre! Kurset holdes av Rocksteadyboxing-sertifisert instruktør.

Instruktør: Heidi Hansen
20 uker fra 2-uke 23 – 2000 kr

Solidaritetsøkta – Mandager kl. 19:00-20:00

Trening med mening! I 5 uker, fra uke 2-uke 6, kan du hjelpe oss med å skape aktivitet for alle barn. Vi trener til inntekt for Solidaritetsfondet. Solidaritetsfondet sørger for at alle barn får muligheten til å være med i idretten. Økta er åpen for alle, og du Vippser selv det beløp du ønsker for å være med. Det kan være alt fra 10 kroner til 1000 kroner eller 1 milion.. Alt hjelper når alle skal med! Pengene som samles inn blir donert til Solidaritetsfondet i Konnerud Idrettslag.

Instruktør: Ida Camilla og KIL instruktører
5 uker fra uke 2-uke 6 – Vipps så har du trent!

GømTimen – Onsdager kl. 20:00-21:00

It’s back! Endelig er det klart for GømTimen igjen. Vi flytter inn i Aktivt Konnerud, men beholder lekenheten og fellesskapet. Dette blir en fem ukers prøveperiode, for å se om folk er glad i å leike litt på en onsdagskveld. GømTimen vil være åpent for alle som har meldt seg på et annet kurs.

Instruktør: Ida Camilla og KIL instruktører
5 uker fra uke 2-uke 6 = 50 kr gangen / 250 kr totalt – Gratis for de som har meldt seg på kurs.

Aktiv Senior – Mandager kl. 09:00-10:00 og onsdager kl. 13:00-14:00

Aktiv Senior er et kurs som holdes av fysioterapeuten Heidi Hansen. Her jobber vi med bevegelighet, kondisjon og styrke, før vi avslutter med litt god avspenning for hele kroppen. Øvelsene foregår i hovedsak stående/gående, men kan lett tilpasses både til lettere og vanskeligere nivå, avhengig av den enkelte deltager. Når man kommer opp i godt voksen alder, begynner funksjoner som balanse og koordinasjon å svekkes, og dette legges det stor vekt på i valg av øvelser. Vi jobber med holdningen, bevisstgjøring og tyngdepunkt og balanse, og vi utfordrer hjerte og lunger. I styrketrening velger vi «sikre» og leddvennlige øvelser, og de som har «vondter» for alternativer som passer bedre for dem!

Instruktør: Heidi Hansen

Sterk og Stødig – Torsdager kl. 09:00-10:00
Gratis tilbud i samarbeid med Drammen kommune

Sterk og stødig er et gruppetreningstilbud som foregår en gang i uken. Treningen inneholder øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen, samtidig som man får muligheten til å trene sammen med andre. Øvelsene foregår både stående og gående og vi bruke stoler som støtte ved behov.

Påmelding ved oppmøte.

AK Danse Studio

Barnedans – 1.-4. klasse – Torsdager kl. 18:00-19:00

Dansekurs for de små. Her lærer vi enkle trinn og får kjennskap til forskjellige danseformer via rytmetrening og lek, og setter de sammen til morsom musikk. Vi avslutter med oppvisning før sommerferie!

Instruktør: Marietta

Mini-Dans – 3-5 åringer – Mandager kl. 17:00-18:00

Allsidig dansekurs for de aller minste. Her lærer vi enkle trinn og får kjennskap til forskjellige danseformer via rytmetrening og lek, og setter de sammen til morsom musikk. Vi avslutter med oppvisning før sommerferie!

Instruktør: Michelle

Ekstra:

Drop-in = 150 kr pr. kurs – Kom på de timene du ønsker, når du ønsker det.

Klippekort = 10 klipp for 1250 kr – Bli med på 10 forskjellige kurs i løp av våren, du velger selv hvilke kurs.

Drop-in lekeplass – Lørdager kl. 10:00-12:45

Kom og bruk Aktivt Konnerud som lekeplass! Ta med barnet og ha det gøy sammen med en av våre dyktige ungdomsinstruktører! Vi har gratis wifi og salg av te, kaffe og brus.

50 kr drop-in for barna